The story behind

The story behind

The story behind

Knowe började sin resa 2013 med tre passionerade integrationsspecialister och processutvecklare med målsättningen att automatisera externa och interna processer hos sina kunder. Styrkan har alltid varit att utgå ifrån kundernas behov och skräddarsy hållbara och effektiva lösningar som passar deras verksamhet och beteenden.

På bara sex år har företaget gått från tre till 17 specialister inom olika områden. Idag jobbar Knowe med verksamheter från Edsbyn i norr ner till Malmö i söder. Kundernas verksamheter sträcker sig till allt från inkassoverksamhet, producerande industrin och detaljhandeln. Det senaste tillskottet är kommunal verksamhet, där Knowe levererar WordPress-lösningar i olika storlekar och former. 

Vi har erfarenheten och kompetensen att hjälpa er hela vägen

Vi har erfarenheten och kompetensen att hjälpa er hela vägen

Vi har erfarenheten och kompetensen att

hjälpa er hela vägen

Vår affärsidé är att i ett nära och transparant samarbete med våra kunder skapa, förvalta och supportera digitala lösningar.

Trots vår relativt unga ålder som bolag har vi en unik kompetens och erfarenhet att bistå våra kunder i processen. Vi är med från början med att sätta målbilden och den strategiska planen samt hela vägen fram till realisering av de allra flesta lösningar inom digitalisering. För att sedan finnas som en långsiktig partner när det kommer till nyutveckling, vidareutveckling, förvaltning och support.

Vi har nogsamt byggt vårt team utifrån kompletterande kompetenser. Detta har vi spetsat med ett bakomliggande nätverk av partners som passa vår företagsfilosofi och matchar vårt kundlöfte.

 

Läs mer om våra olika tjänster